Experts staan voor je klaar

Acne behandeling

Acne behandeling

Acne behandeling

Tijdens jouw gratis en vrijblijvende intakegesprek bekijken we alle relevante gegevens en de medische voorgeschiedenis om te bepalen of er contra-indicaties zijn die ons beletten de behandeling te starten. Als de weg vrij is, kan een persoonlijk behandelplan voor je op maat worden gemaakt met advies over hoe je het beste verder kunt gaan. Daarnaast geeft dit u de gelegenheid om direct vragen te stellen aan onze deskundige huidtherapeut!

Acne behandeling

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review

Smooth by Dreamskin
Smooth by Dreamskin