Experts staan voor je klaar

BIO peeling

BIO Peeling

BIO peeling

De Biopeeling van Smooth by Dreamskin is een revolutie op het gebied van huidverbetering met zijn innovatieve kruidenbehandeling. Dit krachtige en 100% natuurlijke brouwsel werkt niet alleen aan de oppervlakte; het activeert exfoliatie van binnenuit en verwijdert dode cellen voor een diepere reiniging dan ooit tevoren! Met micro-naalden die uw huid uitdagen om te veranderen, zorgt dit geavanceerde product voor ongeëvenaarde resultaten die je echt kunt zien.

BIO Peeling

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review