Experts staan voor je klaar

Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling

De fruitzuurpeelings zijn gefocust op acne, rimpels of pigmentatie. Deze peelings bevatten zuren, waardoor deze peelings krachtiger zijn. Het zorgt ervoor dat het een laag dieper in de huid gaat dan een enzymatische peeling. Deze zuren zijn vaak een mix van hogere percentages melkzuur, glycolzuur en salicylzuur. Op deze manier kan er gericht gewerkt worden op de talgproductie, huidveroudering of pigmentatie.

Fruitzuurpeeling

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review

Smooth by Dreamskin
Smooth by Dreamskin