Experts staan voor je klaar

Luxe facial

Luxe facial

Luxe facial

Verwen jezelf een dagje met een luxe facial, de gezichtsbehandeling die jouw huid zacht scrubt en diep reinigt om haar mooiste glans te onthullen. Ontgiftend en verfrissend met natuurlijke ingrediënten zoals hydradermabrasie en fruitzuurpeeling. Verstopte poriën worden schoongemaakt terwijl op maat gemaakte serums vitale voedingsstoffen rechtstreeks in de gevoelige lagen van je gezicht brengen voor onberispelijke resultaten!

Luxe facial

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review

Smooth by Dreamskin
Smooth by Dreamskin