Voor zowel lichaam als geest

De fijnste massages

Iedereen wil wel eens even heerlijk tot rust komen, en hoe kan dat nou beter dan met een heerlijke massage. Bij ons vind je alle massages waar je naar opzoek bent tegen de beste prijzen. Ons professionele personeel weet precies hoe zij jou het best op je gemak kunnen stellen, waardoor jij even aan niets anders hoeft te denken. Want massages zijn niet alleen fijn om even tot rust te komen, ook is het buitengewoon goed voor zowel je mentale als je fysieke gezondheid. Kijk daarom gauw welke massage het meest geschikt is voor jou en boek voor jezelf of voor anderen een heerlijk, rustgevende massage in.

We bieden de volgende massages aan:

  • Gezichtsmassage
  • Nek, rug en schouder massage
  • Hoofd massage
  • Lichaam massage
  • Deep tissue massage

De voordelen van onze massages

Massages bieden verschillende voordelen, voor zowel lichaam als geest. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn onder andere dat massages het herstel van de spieren bevorderen, fijn voor wanneer je wekelijks veel sport. Tevens is een massage goed voor je immuunsysteem, als wel je bloeddruk. Een massage brengt je lichaam namelijk tot rust en zal er voor zorgen dat ook je hart tot rust komt. Bovendien zijn massages ook nog eens goed voor je huid.

Het kan hoofdpijn of andere kwalen wegnemen en verkleint de kans op rimpels, dode huidcellen worden namelijk verwijderd tijdens onze massages. Maar ook vooral voor de geest bieden onze massages veel voordelen, ze bieden ontspanning, verminderen stress en verbeteren je humeur.

Masssage

Zelf je bezoek bepalen

Wij bieden verschillende massages voor je aan, zo is er voor een ieder wel een geschikte massage te vinden. Tevens zijn onze massages zo samengesteld dat ze iedereen tot rust zullen brengen en uitgevoerd door onze professioneel opgeleide masseuses. Je kunt zelf bepalen wanneer jij een massage wilt laten uitvoeren, welk moment je ook maar schikt. We masseren het hele jaar door. Twijfel dus niet langer en beloon jezelf en je lichaam met onze heerlijke massages.

Waarom Smooth by Dreamskin

Professionele behandelingen
Omgeving met goede vibes
Experts staan voor je klaar
De grootste aandacht voor hygiëne
Beauty behandeling op maat

Advies nodig? Bel naar 023-5831701

Klanten beoordelen ons met een:

4.9/5

Gebaseerd op 58+ recensies

Heb je een vraag of hulp nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze diensten.

Contact opnemen

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review

Smooth by Dreamskin
Smooth by Dreamskin