Voor een gezonde en stralende huid

De lekkerste ontspannende behandelingen

Ontspannende behandeling

We leven tegenwoordig gehaast, om teveel stress te voorkomen is er daarom niks fijner als een heerlijke ontspannende behandeling bij Smooth by Dreamskin. Om tot rust te komen en om je huid te laten stralen. Want je huid is nou eenmaal een van de belangrijkste onderdelen van je lichaam, dit wil je niet verwaarlozen. Dat weten we, daarom hebben wij voor jou de allerlekkerste ontspannende behandelingen, om gewoon eens heerlijk te ontspannen in je eentje. Of om eens heerlijk te genieten met familie of vrienden. Twijfel daarom niet, en plan een van onze heerlijke ontspannende behandelingen in.

Waarom een ontspannende behandeling?

Even lekker tot rust komen terwijl je verzorgd wordt, niet lekkerders natuurlijk. Daarom verzorgen wij je met de beste ontspannende behandelingen zodat jij even aan niets anders meer hoeft te denken. Van een complete gezichtsbehandeling tot een rustgevende vitaminebehandeling, wij hebben alles wat je nodig hebt. Want helemaal wanneer je een druk en actief leven hebt is het belangrijk om af en toe ook even aan jezelf te denken, en even tot rust te komen.

Met onze behandelingen ben je dan aan het juiste adres. Door even verwend te worden en aan niet anders te hoeven denken leeg je je gedachten, zodat je er daarna weer vol nieuwe energie tegenaan kan.

Ontspannende behandeling
Ontspannende behandelingen

Welke ontspannende behandelingen zijn er mogelijk

Bij Smooth by Dreamskin bieden we veel verschillende ontspannende behandelingen aan. Deze behandelingen hebben als doel jou tot rust te brengen, en tegelijkertijd je huid te verzorgen. Zodat je er daarna weer tegenaan kan. Tevens zijn onze behandelingen zo ontwikkeld dat ze ook de natuurlijk balans van je huid verbeteren en stress verminderen.

De volgende ontspannenden behandelingen bieden wij aan:

Alles wat jij nodig hebt

Een gezonde huid wordt niet alleen bewerkstelligt met goede huidverzorging en gezonde voeding, maar ook door mentale gezondheid. De nummer één veroorzaker van huidproblemen is namelijk stress.

Daarom is ontspanning ook van groot belang voor elke gezonde en stralende huid. Onze ontspannende behandelingen behandelen daarom niet alleen het natuurlijke gedeelte van de huid, maar ook het mentale gedeelte. Wacht daarom niet langer en kies voor een van onze heerlijk ontspannende behandelingen!

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review

Smooth by Dreamskin
Smooth by Dreamskin