Behandeling van de voeten

Voor iedereen een passende pedicure

Pedicure

Aandacht besteden aan je voeten is voor iedereen belangrijk, om verschillende redenen. Daarom hebben wij voor jou de beste pedicure samengesteld, zodat jij weer rustig verder kunt stappen. Want gezonde voeten zijn erg belangrijk, denk bijvoorbeeld aan klachten tijdens het sporten, maar ook aan ziektes zoals reuma en diabetes.

Bij veel van deze klachten en ziektes speelt slechte voetverzorging een rol. Maar uiteraard wil je het liefst ook beschikken over mooie voeten. Want er is weinig vervelender dan in de zomer met onverzorgde voeten over het strand te lopen. Kies daarom snel voor onze pedicures, om jouw voeten weer te laten stralen.

Wat houdt een pedicure in?

Een pedicure is een behandeling van de voeten. Tijdens onze behandelingen worden de voeten grondig verzorgt en wordt er aandacht besteed aan alle voetproblemen. Zoals bijvoorbeeld verdikte nagels, likdoorns, eeltvorming, kloven, zweetvoeten en schimmelnagels. De voeten worden verzorgt en problemen worden verholpen. Tevens worden je voeten ook mooi verzorgd. Zo knippen we je nagels, lakken we ze en doen we nog veel meer. Dit alles zodat jij weer met mooie en gezonde voeten naar huis kan. Ook geven we je advies over wat je beter wel en niet kunt doen, zodat jij er weer tegenaan kunt.

Pedicure
Pedicure

Snel een afspraak maken voor gezonde voeten

Gezonde voeten zijn dus belangrijk. Daarom is het van groot belang altijd direct onze specialisten op te zoeken wanneer je problemen aan je voeten ervaart. Van kleine aandoening tot chronische pijn. Maar ook om je voeten er mooi te laten uitzien is het belangrijk dat je je voeten regelmatig goed laat verzorgen. Bij ons kun je altijd terecht voor een behandeling, om je voeten direct weer te laten stralen. Aarzel dus niet langer en plan een afspraak in om je voeten eens goed te laten verzorgen.

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review

Smooth by Dreamskin
Smooth by Dreamskin