Experts staan voor je klaar

TCA-peeling

TCA-peeling

TCA-peeling

TCA-peelings worden o.a. ingezet voor algemene huidverbetering, huidverjonging en pigmentvlekken. Deze peeling dringt diep door in de huid en is gebaseerd op trichloorazijnzuur. Deze vorm van zuur verbetert de structuur van de huid. Doordat het de bovenste laag van de opperhuid verwijdert, wordt de celdeling van de huid gestimuleerd. Ook stimuleert TCA de aanmaak van collageen, waardoor er na een aantal behandelingen meer versteviging in de huid ontstaat. Tevens heeft dit zuur een ontstekingsremmende werking.

TCA-peeling

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review