Experts staan voor je klaar

Vitamine c behandeling

Vitamine c behandeling

Vitamine c behandeling

Vitamine C is de krachtige beschermer van je huid. Het helpt niet alleen het oppervlak van onze teint, maar ook de cellen en het DNA binnenin te beschermen tegen vrije radicalen, die schade kunnen veroorzaken – en ons zelfs vroegtijdig verouderen! Vitamine C zorgt voor een levendigere en gehydrateerde huid door haar doorlaatbaarheid te vergroten, en beschermt haar tegelijkertijd tegen schadelijke UV-straling in combinatie met traditionele zonbeschermingsmaatregelen.

Vitamine c behandeling

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review