Stijlen en in shape laten brengen

Je wenkbrauwen weer laten stralen

Je kunt zelf je wenkbrauwen doen met een pincet, maar het resultaat valt dan vaak toch tegen. Daarom zijn wij er voor je om de mooiste wenkbrauwen voor je te creëeren. Want je wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van je look. Tevens kunnen wenkbrauwen ook heel erg teleurstellen als ze niet goed gedaan zijn. Daarom is het belangrijk te weten wat jou goed staat om je helemaal te laten stralen. Onze professionals zijn opgeleid om jouw wenkbrauwen zo mooi mogelijk te stijlen, zodat jij altijd tevreden de deur uitloopt. Wacht daarom niet langer en laat je wenkbrauwen weer tot leven komen.

Op welke manieren kun je je wenkbrauwen stijlen?

Wenkbrauwen kun je op veel verschillende manieren stijlen en in shape laten brengen. Je kunt ze bijvoorbeeld waxen of harsen, of epileren. Waxen en harsen geven vaak het beste resultaat doordat de haren met wortel en al verwijderd worden. Wel kun je er beter niet zelf mee aan de slag gaan omdat het heel nauwkeurig gedaan moet worden. Je smeert de wax namelijk ook snel over de haren heen die je niet wilt verwijderen. Daarom kun je het beter door onze professionals laten uitvoeren die hier goed voor opgeleid zijn. Ook weten zij precies welke vorm wenkbrauwen jou mooi staat. Hierdoor krijg je altijd het mooiste resultaat.

Je wenkbrauwen weer laten stralen

Je wenkbrauwen naar wens laten doen

Maar om je wenkbrauwen te laten stralen zijn er ook veel andere manieren om je wenkbrauwen te laten doen. Zoals met hairstroke, microblading of door je wenkbrauwen te laten verven. Dit hangt allemaal af van je eigen wensen, wat vindt jij mooi en sluit mooi aan op je gezicht en look? Dan zijn wij er voor je om je wensen voor je uit te voeren, waardoor jij nog zekerder in je schoenen staat. Kies daarom voor onze professionals om je wenkbrauwen weer te laten stralen.

Waarom Smooth by Dreamskin

Professionele behandelingen
Omgeving met goede vibes
Experts staan voor je klaar
De grootste aandacht voor hygiëne
Beauty behandeling op maat

Advies nodig? Bel naar 023-5831701

Klanten beoordelen ons met een:

4.9/5

Gebaseerd op 58+ recensies

Heb je een vraag of hulp nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze diensten.

Contact opnemen

Smooth by Dreamskin

Wil je een afspraak plannen?

Angelique Dreijer
37 reviews

review

Je wordt super goed geholpen. Toen ik voor het eerst kwam, werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid in iedere stap die komen ging, over de eventuele pijn. Nu al weer een jaar vaste klant en super blij met de flexibiliteit en vakkundigheid.

Fernanda Dos Santos
3 reviews

review

Vanessa was zo professioneel en gaf me de beste gezichtsbehandeling ooit! Met een ontspannende muziek-, nek- en gezichtsmassage. Ik raad haar ten zeerste aan!

Luna Bos
21 reviews

review

Smooth by Dreamskin! Experts in waxen!

Rosanne Emily
1 review

review

Mijn allereerste keer Brazilian wax en het was een top ervaring!! Super goed geholpen en onwijs blij met het resultaat! Voelde me op mijn gemak en werd met zorg behandeld! Ga het zeker vaker hier laten doen! X

Simone Ettema
28 reviews

review

Anonimo
20 reviews

review

Smooth by Dreamskin
Smooth by Dreamskin